Vappuaattoa vietimme agilityharjoituksissa..:

Koska paikalla oli vain yksi kouluttaja, puolet ryhmästä treenasi kouluttajan kanssa irtoamista putkeen/takaaleikkausta ja puolet omatoimisesti välistävetoja ja rengasta.

Me treenasimme ensin välistävetoja ja rengasta. Välistävedot alkavat jo sujua :-) Meinaan viime treeneissä Frodo keksi,että helpommin pääsee jos käy suoraan hyppäämässä seuraavan hypyn. Käskytin kuitenkin tosi aikaisin ja tiukasti tulemaan välistä, niin kyllä se siitä :-) Myös se auttoi, että otin ensin hiukan matalammilla rimoilla ja nostin niitä sitten.
Renkaassa ei ollut ongelmia.

Sitten treenaamaan kouluttajan kanssa. Treenasimme suoraa aita ja putki niin, että koira saa irrota putkeen kunnolla. Meillä meni hienosti, irtoaminen on Frodon vahvuus. Sitten lisättiin harjoitukseen toinen hyppy ja takaaleikkaus 2. hypyn jälkeen. Hyvin meni, putken jälkeen Frodo tosin katsoi aina väärälle puolelle ja oli ällikällä lyöty, kun olin yhtäkkiä toisella puolella ;-)

Lopussa koirat saivat suorittaa pienet "loppuhyppelyt". Kolme aitaa, nami odottamassa viimeisen aidan takana. Ja vauhdikkaasti meni!