Eikös mätsärissä kannattaisi käydä ennen näyttelyä? Ehkäpä, mutta me päätimme käydä näyttelyn jälkeen.

Viikissä oli siis mätsäri toissapäivänä sunnuntaina ja pakkohan sinne oli päästä, kun ei ollut muuta ohjelmaa.
Parikehä meni meiltä hienosti, Frodo liikkui mukavasti ja antoi taas hyvin tuomarin tutkia. Täytyy kuitenkin hehkuttaa seisomista! Frodo jaksoi kitisemättä seistä ryhdikkäänä. Häntä tosin ei vieläkään pysy ylhäällä ilman apuja -.- Ei se mitään, saimme kuitenkin punaisen nauhan! Ensimmäinen punainen nauha sitten Frodon ekan mätsärin, joka muuten järjestettiin samassa paikassa ;);) Punaisen nauhan saaneet saivat palkinnoksi pienen purkin tölkkiruokaa ja nameja. Olipa hyvä, sillä meillä ei muuten olisi riittänyt namit punaisten kehään...8)
Punaisten kehässä hieno seisominen jatkui, mutta sitten minä mokasin... Edessämme oli irlanninsusikoira ja kun piti likkua lähdimme samaan tahtiin kuin se liikkeelle... Irlikselle se on tietysti vain kevyttä ravia, mutta pieni lapinkoirapoika joutui oikeasti juoksemaan. Sitten se innostui, teki pari kengurunloikkaa ja haukahti pari kertaa.
Olisi siis vain pitänyt mennä sitä omaa tahtia. Tyhmäminätyhmäminä...No, eihän se oikeasti ole niin vakavaa, ja nythän se moka on tehty, niin en ainakaan tee sitä toista kertaa! Harmittaa vain, kun muuten meni niin kivasti...

Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin tosi tyytyväinen, kun se seisominen oli niin mallikasta!