Tänään oli jännä päivä... Frodo kävi nimittäin ekassa virallisessa näyttelyssään, Lahden KV:ssa.

Frodo esiintyi ihan ok, tosin jossain vaiheessa sitä alkoi väsyttää, jolloin se totesi koko hommasta että "Plääh!" Varsinkin kun sen piti seisoa tuomarin pöydän edessä kun tuomari arvosteli, sitä alkoi tylsistyttää. Toivoin mielessäni, että viereiseen kehään ilmestyisi iso, kovaa juokseva ja haukkuva koira, josta Frodo kiinnostuisi. Ja rukouksiini vastattiin... Frodo kiinnostui siitä juuri sopivasti, että paransi ryhtiään, se siis ei yrittänyt karata sen luokse :-)
Muuten siis ihan ok esitys, liikkui reippaasti ja antoi tuomarin kopeloida. Frodo käyttäytyi muutenkin tosi kivasti näyttelyssä.
Frodo on vielä aika keskeneräinen, joten minulle oli aika iloinen yllätys, kun kehätoimitsija ojensi minulle punaisen nauhan! Tuomari taisi pitää pitkänmallisista koirista.
Frodon sijoitus kilpailuluokassa oli kolmas kolmesta koirasta :P
Tuloksena siis NUO EH3. Täytyy kyllä myöntää, että olin tosi tyytyväinen tuosta EH:sta!

Tässä arvostelu:
Hieman pitkänmallinen. Riittävä kallo-osa. Hieman suuret korvat. Tummat silmät. Hyvä kuono. Hyvä kaula ja selkä. Voisi kantaa häntää paremmin liikkeessä. Riittävä rintakehä. Ei parhaassa turkissa nyt. Liikkuu riittävällä askeleella. Erinomainen luonne.

Pidin varsinkin tuosta viimeisestä kommentista!<333 Muutenkin olin tyytyväinen arvosteluun, mielestäni se kuvaa hyvin Frodoa.

Tuomari oli Erna-Britt Nordin Ruotsista. Mielestäni oikein ystävällinen ja asiansa osaava tuomari. Myös kehätoimitsija oli todella mukava, mikä vähensi omaa jännitystäni. Kiitos!