(Krhmröhöm edellisestä päivityksestä on tainnut vierähtää puolitoista kuukautta, joten nyt siis pitkä ja hieno postaus synttäreiden kunniaksi...)

Elikkäs siis... ONNEA FRODO JA SISARUKSET 2 VUOTTA !


2008 ja 2010, komia poikahan siitä on tullut  <3

Synttärilahjaksi Frodo sai samanlaisen kameleontin, mikä sillä on joskus ollut. Tuo kameleontti oli Frodon lempilelu, niinkin mieluisa, että siltä piti nyhtää sisukset irti. Frodo siis tykästyi kovasti uuteen kameleonttiin! Ja sisukset oli nyhdetty puolessa tunnissa...
Tietenkin myös siankorvia on ollut tarjolla synttärisankarille.

***

Sitten muita kuulumisia...:

Agilitystä ei löydy tuoretta kerrottavaa, koska Frodo oli viime viikon kennelyskän (tai jonkun flunssan) kourissa. Varmaan koirapuistosta saanut sen... Siis yski, korisi ja pärski, räkä vaan lensi. Yhtenä päivänä oli vähän kuumettakin, mutta ilman eläinlääkäriä selvittiin. Tänään en ole enää kuullut, että olisi selvitellyt kurkkuaan. Elämä kaksivuotiaana on hyvä aloittaa terveenä!

Tokoilu on nyt syksyn tullen vähän jäänyt, tehdään lähinnä lenkeillä sellaista "pientä hauskaa puuhastelua".
Laitetaan nyt kuitenkin pari tokokuvaa:


Perusasento


Luoksetulloo... Eikös Frodosta tulekin mieleen Puman logo?


Eteenpysähdys


Voi tätä seuraamista... 1) Mitäsmitäs, annetaanko siinä apuja käsillä..?

2) Katsokaapas ohjaajan asentoa... Pitäis varmaan opetella kävelemään...
3)
Onkos kädessä vielä namikin kun koira lipoo niin innokkaasti huuliaan...
Eli paljon on vielä tekemistä...

Eli vaikka tyyli on välillä hakusessa, niin asenne on kuitenkin kunnossa! Ja sehän on tärkeintä.
Kuvat on ottanut kaverini Yassu (www.tassujakahdeksan.blogspot.com) pari viikkoa sitten. Tämä taitaa olla muuten olla viimeisin kerta, kun olemme käyneet treenaamassa tokoa kunnolla jossain kentällä (tosin Frodollahan oli se flunssa). Ja kesällähän kävimme melkein joka päivä, kun päivät olivat pitkiä ja kiireettömiä... Tulipa äkkiä tälläinen kamala kesäloman kaipuu!! Mutta nautitaan nyt syksystä ja talvesta, Frodo ainakin tykkää, kun ei tarvitse kokoajan läähättää :-)