Eilen Frodolla oli todella hauskaa ohjelmaa, kun poika pääsi tapaamaan äitiään Enjaa ja veljeään Pomoa. Runo-siskonkin olisi pitänyt tulla, mutta Runon emäntä oli sairastunut Otsan rypistys

Siis kaksi pentua viidestä paikalla, mutta eihän se Frodon menoa haitannut. Frodo ja Pomo juoksivat, räksyttivät, painivat ja riehuivat aivan innoissaan. Frodo ja Pomo olivat todella samannäköiset, vaikka Pomolla olikin enemmän merkkejä ja häntä tiukemmin selän päällä. Frodo yritti koko ajan kiskoa Pomoa hännästä, mokomakin kateellinenSilmänisku Frodolla kun on itsellään hiukan löysä häntä.

Enja näytti aluksi hiukan hapanta naamaa pojille, mutta kun riiviöt väsähtivät hiukan, Enjakin innoistui pieneksi hetkeksi juoksemaan.

Kun lähdön hetki koitti, vertailimme, että kenen koira on likaisin. No, Frodo voitti kirkkaasti. Frodolla on enemmän pentuturkkia kuin veljellään ja pentuvillaanhan lika tarttuu todella helposti.

Frodolla oli todella hauska päivä ja sen puolesta tälläisiä tapaamisia voisi olla vaikka joka päivä! Mutta tietenkin pienemmän matkan päässä; Frodo kun inhoaa autoilua.

 

Kuvia lisäilen, kunhan saisin niitä joskus koneelleNolostunut