(Tarkkasilmäisimmät ovat ehkä jo huomanneet, että blogi on ollu aika hiljainen viime aikoina... Yritän hyvitellä tätä laittamalla nyt pitkän postauksen kuvineen ;)

 


Kyllä maalla on mukavaa!

Mökillä ollaan oltu paljon, mistä Frodo kyllä nauttii täysin siemauksin. On se vaan niin ihanaa kun on oma lauma koko ajan paikalla ja saa olla päivät pitkät ulkona vapaana! Tosin kuumimmilla helteillä se kyllä viihtyy sisällä... Ei mikään ihme, kun on  villapaita päällä ;)

Yhdellä viikolla olimme Vuokatissa lomailemassa. Lomaan kuului myös 10 kilometrin vaellus, jonne Frodokin pääsi mukaan. Se kulki joukon kärjessä ja osasi aina valita oikean suunnan ilman ihmisten apua! Selvästi luonnonlahjakkuus.

Myös laivakoiran virkaa Frodo on hoitanut ja ihan hyvin on pärjännyt siinä hommassa ;) Tosin jos aallokko on liian kova, Frodo vetäytyy johonkin nurkkaan "angstaamaan".


Mökin pihalla


Enpäs nyt juuri muista, onko tässä namijäljestys vai muuten vain haistelu kyseessä... Tuota namijäljestystä olen tehnyt Frodolle aktiviteetiksi, mikäpä sopisi ahneelle koiralle paremmin!


(Mikä loistava kuvanlaatu...) Frodo hakemassa keppiä.


Nöf!

***

Harrastuspäivitystä


Agility
on jäänyt kesätauolle, treenejä oli suunnilleen juhannukseen saakka. Viimeisillä kerroilla harjoittelimme muistaakseni vaikeampia esteitä (kepit, keinu yms.) + pieniä ratoja (?)

Toko on ollut myöskin kesätauolla, lähinnä ollaan tehty sitä mökillä pieneksi virikkeeksi ja kertailtu vanhoja juttuja. Sen verran ollaan kuitenkin edistytty, että muistin vihdoin ottaa pari kuvaa blogia varten ;) Tai siis oikeastaan kuvat on ottanut pikkusiskoni.


Perusasento


Tulossa luokse


Seuraamista... Ei tosin parasta mahdollista. Kyllä se osaa paremminkin...

***

Sellaista siis kuuluu Frodon kesään! Nyt muuten harjoittelemme kohteen kiertämistä agilityä varten, siitä juttua seuraavassa kirjoituksessa, kunhan saan pari kuvaa :)